haal snel je  theorie met Rijbewijsteam

Maak gebruik van onze aantrekkelijke pakketten

N

Rijlessen al vanaf 45,- per les

N

Binnen een week kun je starten

N

Ervaren instructeurs (m/v)

N

Nieuwe veilige auto's

N

Je rijbewijs halen wij samen

Maak een keuze uit de volgende mogelijkheden

Bij ons heb je de keuze uit onderstaande mogelijkheden. Je moet goed op de hoogte zijn van de verkeersregels. Daarom moet je eerst slagen voor je auto theorie-examen voordat je mag afrijden bij het CBR je mag wel al beginnen met rijlessen. Om je perfect voor te bereiden op je examen, volg je bij Rijbewijsteam een Snel Theorie Avond -opleiding.

toelichting

Via onderstaande tabbladen krijg je meer informatie onze theorielessen, autorijlessen, de mogelijkheid van het volgen van een spoedcursus en de vele extra’s wanneer je voor Rijbewijsteam kiest!

Met een Snel je auto Theorie Avond opleiding heb je de grootste kans van slagen

Je moet goed op de hoogte zijn van de verkeersregels. Daarom moet je eerst slagen voor je auto theorie-examen voordat je mag afrijden bij het CBR je mag wel al beginnen met rijlessen. Om je perfect voor te bereiden op je examen, volg je bij Rijbewijsteam een Snel Theorie Avond -opleiding. 

Tips om te slagen voor je auto-theorie-examen

Voorbereiden op je Snel je Theorie cursus kun je gewoon thuis doen via onze e-learning omgeving en doormiddel van het theorieboek.  Om gebruik te maken van onze e-learning tool heb je credits nodig. Die kun je gemakkelijk online bestellen.

De Snel je Theorie Avond cursussen wordt gegeven op ons kantoor in Vlissingen. De theoriedocenten van Rijbewijsteam leren je in  1 avond (ongeveer 4 uur in totaal) alle aspecten voor het halen van je theorie-examen. Bekijk hier de data van onze komende Snel je Theorie Avond -cursussen.

Met onze ‘Snel Je Theorie – trainingsavond verhoog je jouw kans van slagen voor het CBR theorie-examen Met onze unieke trainingsavonden bereiden wij je zo goed mogelijk voor op het theorie-examen. Maar! train zelf hard van tevoren met de online proefexamens en het leerboek van Rijbewijsteam. Dit zal zeker je slagingskans vergroten!  Voor de Snel Theorie Avond cursus ontvang je via e-mail van Rijbewijsteam de tips om jezelf goed voor te bereiden voor de Snel Theorie Avond. 

Elke woensdagavond (uitgezonderd feestdagen) van 18:15 – 22:00 uur word je in één avond klaargestoomd door middel van Proefexamens met duidelijke uitleg van verschillende verkeerssituaties.

Daarnaast werken wij met een handig en makkelijk theoriesysteem dat naadloos aansluit op het theorie-examen van het CBR.

Bij het CBR is het verplicht de rijschool te machtigen voor het reserveren van al jouw theorie-examens.
Ga naar www.cbr.nl -> Login met je eigen DigiD ->direct regelen -> opleider machtigen. Vul het rijschoolnummer 4626A8 in.

Individueel kan ook

Privé-theorielessen volgen kan natuurlijk ook bij Rijbewijsteam. Voor de mogelijkheden kun je bellen met 0118 440 404,          Whatsappen  06 1753 05 500 of mailen naar info@rijbewijsteam.nl.

Je rijbewijs haal je bij Rijbewijsteam

Nadat je je theorie-examen binnen hebt, mag je beginnen met autorijlessen. En heb je eenmaal je rijbewijs, dan ligt de wereld aan je voeten. Je mag beginnen met rijlessen als je 16,5 jaar of ouder bent.

Jij bepaalt

Hoe je je voorbereid op het praktijkexamen auto bepaal je helemaal zelf. En wij kunnen je met die keuze natuurlijk prima helpen. Dat doen we door middel van een intakeles van 75 minuten. Dan bepalen we samen welk pakket het beste bij jou past.

Bij ons ben je goedkoper uit

Door onze unieke lesmethode hebben de meeste leerlingen minder lessen waardoor je dus goedkoper uit bent. Rijlessen duren 50 minuten en die besteden we ze nuttig mogelijk. Zodat jij er alles uit haalt!

Altijd dezelfde instructeur (m/v)

Tijdens de opleiding voor je rijbewijs heb je altijd dezelfde instructeur. Dat is wel zo fijn. Mocht je toch willen overstappen naar een andere instructeur, dan kan dat natuurlijk. Bij Rijbewijsteam doen we er alles aan om het jou naar de zin te maken.

Daarom wil je je rijbewijs halen bij Rijbewijsteam

  • Gratis proefles.
  • Deskundig en passend advies op maat.
  • Bij ons start je al vanaf 16,5 jaar.
  • Minder lessen door unieke effinciente lesmethode.
  • Hoog slagingspercentage.
  • Nieuwe lesauto’s.
  • Altijd dezelfde rijinstructeur (m/v).
  • Gespreid betalen is mogelijk.
  • Je betaalt niets extra’s voor lessen in de avond of op zaterdag.

Binnen 10 dagen op voor je rijbewijs bij Rijbewijsteam

Wil je zo snel mogelijk je rijbewijs halen? We kunnen jou al binnen 10 dagen klaarstomen voor het rijexamen. Het hangt er natuurlijk wel vanaf hoe snel jij het oppakt.

Zo snel mogelijk je rijbewijs

Hoe gaat het in zijn werk? Allereerst moet je in het bezit zijn van een geldig theoriecertificaat (je moet dus je theorie-examen hebben gehaald). Vervolgens rijd je een intakeles.

Daarin wordt duidelijk hoe snel jij het oppakt en welk pakket het beste jou past. Ook volgt een gesprek tussen jou en onze rijinstructeur (m/v). Hoeveel uur achter elkaar wil je lessen? 2 uur? 4 uur? Komt het jou beter ‘s avonds uit, overdag of op zaterdag? Na de intakeles is helder hoe we samen ervoor gaan zorgen dat je zo snel mogelijk op mag voor je rijexamen.

 

 

 

de voordelen van rijbewijsteam

N

Beginnen met rijlessen vanaf 16,5 jaar.

N

We halen je op bij je huis, school, werk.

N

Rijlessen heb je al vanaf 45 euro.

N

Ervaren instructeurs (m/v).

N

Nieuwe, veilige en gave lesauto's.

N

Proefles boeken, ook dat kan.

i

Klassikale theorielessen

Samen met andere cursisten en onder begeleiding van een van onze ervaren instructeurs (m/v) bereiden we je voor op je theorie-examen.

Online theorie leren

Ben je niet in de gelegenheid om klassikale theorielessen te volgen? No problemo! Je kan ook online aan de slag.
s

En dan ... achter het stuur!

Eerst je theorie-examen in de pocket en dan de auto in. Maar het kan ook tegelijkertijd. Je kan kiezen uit een mannelijke of vrouwelijke instructeur.

Vul je gegevens in

rijbewijsje? zo snel kan het gaan ...

Heel veel kandidaten hebben bij ons gelest. Via het onafhankelijke reviewplatform 'Klanten Vertellen' hebben we een mooie score van 9.4. Need we say more!

Kies voor Rijbewijsteam. Dan kun je snel van je vrijheid genieten die een auto, motor of scooter met zich meebrengt.

Onze leerlingen komen uit Vlissingen, Oost-Souburg, Middelburg, Arnemuiden, Goes, Borsele, Terneuzen, Walcheren, Noord- en Zuid-Beveland en Zeeuws-Vlaanderen.

N

Snel starten.

N

Veilige omgeving m.b.t corona

N

Keuze uit een vrouwelijke of mannelijke instructeur.

veel gestelde vragen. 

In welke plaatsen in Zeeland geeft Rijbewijsteam rijles?

Onze focus ligt op Vlissingen, Middelburg en Goes. Maar, we hebben ook heel veel leerlingen in de omliggende kleinere plaatsen zoals Oost-Souburg, Ritthem, Koudekerke, Zoutelande, Westkapelle, Domburg, Borsele, Heinkenszand maar ook in Terneuzen, Oostburg, Axel en Zierikzee hebben we klanten. Eigenlijk kun je wel zeggen dat stilletjes aan steeds een groter deel van Zeeland ons werkgebied wordt.

Wat is het verschil tussen een proefles en een intakeles?

De proefles (45,-) is puur voor jou om te kijken of je je rijbewijs wilt halen samen met ons. Niets meer en niets minder.

Bij een intakeles (67,50) kijken we wat je niveau is, wat het verwachte aantal rijlessen is en welk pakket daar het beste bij past. Heb je fysieke, visuele of geestelijke beperkingen, dan kijken we tijdens deze intake ook hoe wij jou het beste kunnen helpen.

> Vraag proefles aan
> Vraag intakeles aan

Hoeveel rijlessen is er gemiddeld nodig?

Volgens de BOVAG ligt het landelijk gemiddelde op 42-45 uur. Maar bij ons ligt dat sowieso al een stuk lager. Het hangt gewoon van de leerling af. Net als op school. Tijdens een intakeles wordt samen met de rijinstructeur bepaalt hoeveel lessen je nodig denkt te hebben en wel pakket daar het beste bij past. Wil je examengarantie? Een Tussen Tijdse Toets? Theorielessen? Keuzes in overvloed.

Tussentijdse Toets (TTT). Heeft dat zin? Wat zijn de voordelen?

De Tussentijdse Toets (of tussentijdsetoets) in eigenlijk een soort proefexamen. Je doet dezelfde handelingen als op een echt rijexamen en ook de duur is even lang. Superhandig omdat je dan alvast een beetje kan wennen aan het echte rijexamen. Ook krijg je tips en aanwijzigingen van de CBR-examinator. En weet je wat het mooie is? Als je de bijzondere verrichtingen (keeropdracht, parkeropdracht en stopopdracht) goed uitvoert, krijg je daarvoor zelfs vrijstelling voor op je rijexamen! Hoe relaxt is dat?!

>> Pakketten met Tussen Tijdse Toets

Geeft Rijbewijsteam ook examengarantie?

Jazeker. Mocht je onverhoopt zakken voor je rijexamen (daar gaan we natuurlijk NIET van uit, ook omdat wij een zeer hoog slagingspercentage hebben), krijg je van ons eenmaal je rijexamen vergoed. Die betalen wij dan voor je.

> Pakketten met examengarantie

Kan ik ook snel mijn rijbewijs halen bij Rijbewijsteam?

Dat hangt van jou af! Hoe langer je rijopleiding duurt, des te meer lessen je nodig hebt. Bij Rijbewijsteam kun je meerdere lessen per week doen. Dat betekent dat je sneller leert autorijden. Je rijbewijs halen kan bij Rijbewijsteam al binnen 1 maand!

Wat houdt een auto-theorie-cursus in?

Op ons kantoor aan de President Rooseveltlaan 768, 4382 NB in Vlissingen geven wij theorielessen. Dat zijn cursussen van 4 avonden met ongeveer 12 uur les in totaal. Deze cursus kun je afnemen met of zonder curcusmateriaal en theorie-examen.

 

Mag ik zelf een instructeur (m/v) uitkiezen?

Jazeker!

Heb ik altijd dezelfde instructeur (m/v)?

Jazeker. En je mag na verloop van tijd ook ruilen van instructeur als je dat wilt.

Kan ik een reeds geplande rijles afzeggen?

Natuurlijk. Als het maar tijdig is. Is het meer dan 48 uur tot je les. Geen probleem. Is het minder dan 48 uur tot je les? Dan moeten we helaas de volledige lesprijs in rekening brengen. Er zijn uitzonderingen zoals de begrafenis van een overledene in de naaste familie (t/m 2de graad) of een eigen spoedopname in het ziekenhuis.

Is betalen in termijnen mogelijk?

Natuurlijk. Betalen bij ons kun je per les of gespreid per maand. Wat jou het beste uitkomt.

meld je vandaag nog aan. alles voor jouw rijbewijs.

Samen met jou doen wij er alles aan om zo snel, zo goed en zo leuk mogelijk je rijbewijs te halen voor auto (B+E), motor en scooter. Maar ook voor theorielessen, taxibewijs, WRM, code95 en het volgen een opleiding voor rijinstructeur kun je bij ons prima terecht. Wij zijn niet voor niets marktleider in Vlissingen, Middelburg en Goes. Maar ook op andere plaatsen op Walcheren, de Bevelanden, Zeeuws-Vlaanderen zie je ons rondrijden. We zijn er voor heel Zeeland!

Meld je aan voor een opleidingbekijk pakketten