Autorijlessen (B) bij rijbewijsteam

Maak gebruik van onze aantrekkelijke pakketten. Je kan bij ons ook snel en makkelijk je aanhangerrijbewijs (E achter B) halen.

N

Rijlessen al vanaf 53 - per les

N

Binnen een week kun je starten

N

Ervaren instructeurs (m/v)

N

Nieuwe veilige auto's

N

Je rijbewijs halen wij samen

Maak een keuze uit een van onze pakketten

Bij ons heb je de keuze uit onderstaande pakketten. Het pakket met onze unieke examengarantie zijn daarbij het populairst. Je kan zelfs al in 10 dagen op voor je rijbewijs met een van de Rijbewijsteam Spoedopleidingen. Alle onderstaande pakketten zijn ter voorbereiding op het B* rijbewijs van het CBR*. Weet je niet wat je moet kiezen? Boek dan een intake -rijles* van 75 minuten. Samen met onze instructeur (m/v) kies je dan het pakket dat bij jou past.

toelichting

Via onderstaande tabbladen krijg je meer informatie onze theorielessen, autorijlessen, de mogelijkheid van het volgen van een spoedcursus en de vele extra’s wanneer je voor Rijbewijsteam kiest!

Hierbij nog een link naar het CBR met allerlei nuttige informatie (speciaal voor ouders) over het halen van je rijbewijs en wat daar allemaal bij komt kijken: https://www.cbr.nl/nl/rijbewijs-halen/auto/voor-ouders.htm

Bij het CBR is het verplicht de rijschool te machtigen voor het reserveren van al jouw theorie-examens.
Ga naar www.cbr.nl -> Login met je eigen DigiD ->direct regelen -> opleider machtigen. Vul het rijschoolnummer 4626A8 in.

Individueel kan ook

Privé-theorielessen volgen kan ook bij Rijbewijsteam. Voor de mogelijkheden kun je bellen met 0118 440 404, Whatsappen  06 1753 05 500 of mailen naar info@rijbewijsteam.nl.

Je rijbewijs haal je bij Rijbewijsteam

Nadat je je theorie-examen binnen hebt, mag je beginnen met autorijlessen. En heb je eenmaal je rijbewijs, dan ligt de wereld aan je voeten. Je mag beginnen met rijlessen als je 16,5 jaar of ouder bent.

Jij bepaalt

Hoe je je voorbereid op het praktijkexamen auto bepaal je helemaal zelf. En wij kunnen je met die keuze natuurlijk prima helpen. Dat doen we door middel van een intakeles van 75 minuten. Dan bepalen we samen welk pakket het beste bij jou past.

Bij ons ben je goedkoper uit

Door onze unieke lesmethode hebben de meeste leerlingen minder lessen waardoor je dus goedkoper uit bent. Rijlessen duren 50 minuten en die besteden we ze nuttig mogelijk. Zodat jij er alles uit haalt!

Altijd dezelfde instructeur (m/v)

Tijdens de opleiding voor je rijbewijs heb je altijd dezelfde instructeur. Dat is wel zo fijn. Mocht je toch willen overstappen naar een andere instructeur, dan kan dat natuurlijk. Bij Rijbewijsteam doen we er alles aan om het jou naar de zin te maken.

Daarom wil je je rijbewijs halen bij Rijbewijsteam

 • Proefles.
 • Deskundig en passend advies op maat.
 • Bij ons start je al vanaf 16,5 jaar.
 • Minder lessen door unieke effinciente lesmethode.
 • Hoog slagingspercentage.
 • Nieuwe lesauto’s.
 • Altijd dezelfde rijinstructeur (m/v).
 • Gespreid betalen is mogelijk.
 • Je betaalt niets extra’s voor lessen in de avond of op zaterdag.

Binnen 10 dagen op voor je rijbewijs bij Rijbewijsteam

Wil je zo snel mogelijk je rijbewijs halen? We kunnen jou al binnen 10 dagen klaarstomen voor het rijexamen. Het hangt er natuurlijk wel vanaf hoe snel jij het oppakt.

Zo snel mogelijk je rijbewijs

Hoe gaat het in zijn werk? Allereerst moet je in het bezit zijn van een geldig theoriecertificaat (je moet dus je theorie-examen hebben gehaald). Vervolgens rijd je een intakeles.

Daarin wordt duidelijk hoe snel jij het oppakt en welk pakket het beste jou past. Ook volgt een gesprek tussen jou en onze rijinstructeur (m/v). Hoeveel uur achter elkaar wil je lessen? 2 uur? 4 uur? Komt het jou beter ‘s avonds uit, overdag of op zaterdag? Na de intakeles is helder hoe we samen ervoor gaan zorgen dat je zo snel mogelijk op mag voor je rijexamen.

 

 

 

over theorie-lessen en rijlessen (B) bij rijbewijsteam

Woon je in Vlissingen, Middelburg, Oost-Souburg, Arnemuiden, Goes, Terneuzen of daar ergens in de buurt? Dan is het halen van je rijbewijs bij Rijbewijsteam de uitkomst. En je kan al starten vanaf 16,5 jaar en mag je ook al een Tussentijdse Toets doen. Vanaf de dag dat je 17 bent mag je al rijexamen doen bij het CBR. En als je geslaagd bent (daar gaan we natuurlijk vanuit) mag je tot je 18de verjaardag al de weg op samen met door jou gekozen coach(es). Meer daarover weten? Bel 0118 440 404, stuur een Whatsapp 06 1753 05 00 of kijk op de speciale website 2todrive.nl.

de voordelen van rijbewijsteam

N

Beginnen met rijlessen vanaf 16,5 jaar.

N

We halen je op bij je huis, school, werk.

N

Rijlessen heb je al vanaf 53 euro.

N

Ervaren instructeurs (m/v).

N

Nieuwe, veilige en gave lesauto's.

N

Proefles boeken, ook dat kan.

* B rijbewijs: het rijbewijs voor auto’s met een maximaal toelaatbaar gewicht van 3.500 kilogram.
* CBR: staat voor Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen
* Intakeles: de kosten voor een intakeles bedragen  79,50

Losse prijzen

 • Intake: 79,50 (75 minuten)
 • Rijles: 53,-  (50 minuten)
 • Praktijkexamen: 274,-
 • Tussentijdse Toets (TTT): 274,- (optioneel, dus niet verplicht)
 • Faalangstexamen: 381,-
 • BNOR-examen: 327,-
 • Alle opleidingen exclusief € 22 administratiekosten
i

Individuele theorielessen

Samen met andere cursisten en onder begeleiding van een van onze ervaren instructeurs (m/v) bereiden we je voor op je theorie-examen.

Online theorie leren

Ben je niet in de gelegenheid om klassikale theorielessen te volgen? No problemo! Je kan ook online aan de slag.
s

En dan ... achter het stuur!

Eerst je theorie-examen in de pocket en dan de auto in. Maar het kan ook tegelijkertijd. Je kan kiezen uit een mannelijke of vrouwelijke instructeur.

Schrijf je nu in bij rijbewijsteam

Via onderstaande button opent een nieuw tabblad waar je je in kan schrijven bij Rijbewijsteam!

Vul je gegevens in

rijbewijsje? zo snel kan het gaan ...

Heel veel kandidaten hebben bij ons gelest. Via het onafhankelijke reviewplatform 'Klanten Vertellen' hebben we een mooie score van 9.4. Need we say more!

Kies voor Rijbewijsteam. Dan kun je snel van je vrijheid genieten die een auto, motor of scooter met zich meebrengt.

Onze leerlingen komen uit Vlissingen, Oost-Souburg, Middelburg, Arnemuiden, Goes, Borsele, Terneuzen, Walcheren, Noord- en Zuid-Beveland en Zeeuws-Vlaanderen.

N

Snel starten.

N

Veilige omgeving m.b.t corona

N

Keuze uit een vrouwelijke of mannelijke instructeur.

veel gestelde vragen. 

In welke plaatsen in Zeeland geeft Rijbewijsteam rijles?

Onze focus ligt op Vlissingen, Middelburg en Goes. Maar, we hebben ook heel veel leerlingen in de omliggende kleinere plaatsen zoals Oost-Souburg, Ritthem, Koudekerke, Zoutelande, Westkapelle, Domburg, Borsele, Heinkenszand maar ook in Terneuzen, Oostburg, Axel en Zierikzee hebben we klanten. Eigenlijk kun je wel zeggen dat stilletjes aan steeds een groter deel van Zeeland ons werkgebied wordt.

Wat is het verschil tussen een proefles en een intakeles?
De proefles is puur voor jou om te kijken of je je rijbewijs wilt halen samen met ons. Niets meer en niets minder.

Bij een intakeles kijken we wat je niveau is, wat het verwachte aantal rijlessen is en welk pakket daar het beste bij past. Heb je fysieke, visuele of geestelijke beperkingen, dan kijken we tijdens deze intake ook hoe wij jou het beste kunnen helpen.

> Vraag proefles aan
> Vraag intakeles aan

Hoeveel rijlessen is er gemiddeld nodig?

Volgens de BOVAG ligt het landelijk gemiddelde op 42-45 uur. Maar bij ons ligt dat sowieso al een stuk lager. Het hangt gewoon van de leerling af. Net als op school. Tijdens een intakeles wordt samen met de rijinstructeur bepaalt hoeveel lessen je nodig denkt te hebben en wel pakket daar het beste bij past. Wil je examengarantie? Een Tussen Tijdse Toets? Theorielessen? Keuzes in overvloed.

Tussentijdse Toets (TTT). Heeft dat zin? Wat zijn de voordelen?

De Tussentijdse Toets (of tussentijdsetoets) in eigenlijk een soort proefexamen. Je doet dezelfde handelingen als op een echt rijexamen en ook de duur is even lang. Superhandig omdat je dan alvast een beetje kan wennen aan het echte rijexamen. Ook krijg je tips en aanwijzigingen van de CBR-examinator. En weet je wat het mooie is? Als je de bijzondere verrichtingen (keeropdracht, parkeropdracht en stopopdracht) goed uitvoert, krijg je daarvoor zelfs vrijstelling voor op je rijexamen! Hoe relaxt is dat?!

>> Pakketten met Tussen Tijdse Toets

Geeft Rijbewijsteam ook examengarantie?

Jazeker. Mocht je onverhoopt zakken voor je rijexamen (daar gaan we natuurlijk NIET van uit, ook omdat wij een zeer hoog slagingspercentage hebben), krijg je van ons eenmaal je rijexamen vergoed. Die betalen wij dan voor je.

> Pakketten met examengarantie

Kan ik ook snel mijn rijbewijs halen bij Rijbewijsteam?

Dat hangt van jou af! Hoe langer je rijopleiding duurt, des te meer lessen je nodig hebt. Bij Rijbewijsteam kun je meerdere lessen per week doen. Dat betekent dat je sneller leert autorijden. Je rijbewijs halen kan bij Rijbewijsteam al binnen 1 maand!

Wat houdt een auto-theorie-cursus in?

Op ons kantoor aan de President Rooseveltlaan 768, 4382 NB in Vlissingen geven wij theorielessen. Dat zijn individuele of kleine groepjes. Deze cursus kun je afnemen met of zonder curcusmateriaal en theorie-examen. Vooral als je moeite hebt met je theorie, dan is dit een goede optie.

 

Mag ik zelf een instructeur (m/v) uitkiezen?

Jazeker!

Heb ik altijd dezelfde instructeur (m/v)?

Jazeker. En je mag na verloop van tijd ook ruilen van instructeur als je dat wilt.

Kan ik een reeds geplande rijles afzeggen?

Natuurlijk. Als het maar tijdig is. Is het meer dan 48 uur tot je les. Geen probleem. Is het minder dan 48 uur tot je les? Dan moeten we helaas de volledige lesprijs in rekening brengen. Er zijn uitzonderingen zoals de begrafenis van een overledene in de naaste familie (t/m 2de graad) of een eigen spoedopname in het ziekenhuis.

Is betalen in termijnen mogelijk?

Natuurlijk. Betalen bij ons kun je per les of gespreid in 2 tot 3 termijnen. Wat jou het beste uitkomt. Voordat je examen gaat doen dient de opleiding volledig betaald te zijn.

meld je vandaag nog aan. alles voor jouw rijbewijs.

Samen met jou doen wij er alles aan om zo snel, zo goed en zo leuk mogelijk je rijbewijs te halen voor auto (B+E), motor en scooter. Maar ook voor theorielessen, taxibewijs, WRM, code95 en het volgen een opleiding voor rijinstructeur kun je bij ons prima terecht. Wij zijn niet voor niets marktleider in Vlissingen, Middelburg en Goes. Maar ook op andere plaatsen op Walcheren, de Bevelanden, Zeeuws-Vlaanderen zie je ons rondrijden. We zijn er voor heel Zeeland!

Meld je aan voor een opleidingbekijk pakketten