Dagopleiding

Wil jij snel van je rijbewijs bromfiets genieten? Rijbewijsteam biedt de mogelijkheid om binnen 1 dag je rijbewijs te halen. ‘S ochtends wordt begonnen met de praktijklessen om aansluitend examen te doen. Let op! Om deze 1-daagse opleiding te mogen doen moet je wel al in bezit zijn van het theorie-certificaat!

Nu inschrijven

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Bromfiets+ pakket

Voor het bromfiets of snorfiets bewijs moet je ook theorie-examen afleggen. Bij Rijbewijsteam kun je 2x 2 uur examens oefenen. Samen met je instructeur worden de resultaten na afloop nagekeken. Zorg ervoor dat je thuis voldoende leert voor de training. Omdat wij beschikken over een ActiveBoard en een modern Theoriesysteem, identiek aan die van het CBR, wordt de kans op slagen erg groot.

Het praktijkexamen bromfiets wordt afgenomen op de openbare weg. Verkeersdeelneming is het belangrijkst maar de examinator beoordeelt ook of je de bromfiets goed beheerst. Tijdens het examen wordt je gevolgd door een examinator, ook op de bromfiets.

Rijbewijsteam beschikt zelf over 3 Sym Orbit II scooters. Van helmen, handschoenen en jassen in alle verschillende maten kan tijdens de rijlessen gratis gebruik gemaakt worden.

Zodra je bent geslaagd voor je praktijkexamen, ga je naar het gemeentehuis van jouw gemeente om tegen betaling je rijbewijs aan te vragen. Over het algemeen kun je dan je rijbewijs binnen 5 werkdagen ophalen. Je mag niet gaan rijden met een brom-, snorfiets of brommobiel voordat je je rijbewijs hebt opgehaald!

Nu inschrijven

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Losse les

Als je nog niet weet hoe jouw werk- of schoolrooster eruit ziet de komende tijd of is je budget niet toereikend om een pakket aan te schaffen? Dan is de reguliere rijopleiding perfect voor jou! Bij deze opleiding bepaal je je eigen tempo, er wordt na elke les een volgende gepland en afrekenen doe je na elke individuele les bij je eigen instructeur. Zo wordt samen naar het praktijkexamen toe gewerkt.

Losse lessen: €37,-

Nu inschrijven

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.