Code 95 in Vlissingen

Wil jij je code 95 halen in Vlissingen en ben je op zoek naar meer informatie daarover? Wij geven je graag meer informatie over onze dienst. Code 95 is toevoeging op het rijbewijs en komt achter een voertuigcategorie te staan. Wanneer je beroepsmatig een voertuig wilt besturen waarvoor rijbewijs C1(E), C(E), D1(E) of D(E) nodig hebt, dan is de Code 95 verplicht. De code is maximaal vijf jaar geldig en kan verlengd worden middels het volgen van nascholing. Daarnaast is Code 95 ook verplicht voor alle beroepschauffeurs uit de EU en die in de EU werken. Bij ons kun je jouw Code 95 in Vlissingen halen. Lees hieronder meer.

Code 95 Vlissingen bij Rijbewijsteam

Jouw code 95 in Vlissingen haal je gemakkelijk en onder begeleiding bij Rijbewijsteam. Elke beroepschauffeur moet na het behalen van de vakbekwaamheid en het rijbewijs binnen 5 jaar 35 uur nascholing volgen. Deze cyclus van 5 jaar blijft zich herhalen indien de chauffeur beroepsmatig wil blijven rijden. Voor de Code 95 zijn er diverse opleidingen en trainingen ontwikkeld waaruit chauffeurs vrij mogen kiezen. Echter is er één voorwaarde namelijk, van de 35 uur moet er één praktijktraining zijn. De overige trainingen mogen theoretisch zijn. De beroepschauffeurs kunnen bij Rijbewijsteam terecht voor de verplichte Code 95 in Vlissingen en de nascholing ervan. De opleidingen kunnen ook Incompany gegeven worden.

Meer informatie

Wil je meer informatie informatie over Code 95 in Vlissingen of een van onze andere diensten? Aarzel dan niet en neem gauw contact met ons op of bekijk eens deze pagina. Wij helpen je graag verder met al je vragen over het behalen van Code 95 of andere rijles gerelateerde vragen. Wij zijn dagelijks bereikbaar op het nummer 0118-440404 en ons kantoor is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 12.30 uur tot 17.30 uur.

WRM bijscholing volgen kan bij Rijbewijsteam. Elk jaar organiseert Rijbewijsteam de bijscholing.

Neem contact op met Betinho de Voogd 0653734974

Het vak van rijinstructeur, iets voor jouw? Of wil je een categorie uitbreiding doen? Ook dan kan je bij Rijbewijsteam terecht.

Neem contact op met Betinho de Voogd. 06-53734974